Március 16-17-én tartották a GIRP 8. Supply Chain konferenciáját Madridban

Egészségügyi szakértők és vezetők, köztük a Gyógyszer-nagykereskedők Szövetségének delegáltjai találkoztak március közepén Madridban, hogy megvitassák az egészségügyi ellátási lánc legújabb trendjeit és kihívásait.

A kulcsfontosságú megbeszélés-sorozat az egészségügyi ellátási láncok jövőjére összpontosított, reflektálva a COVID-19 világjárvány tanulságaira és más kihívásokra, amelyekkel a szektor az elmúlt három évben szembesült. A konferencián részt vett Bernd Grabner elnök és Monika Derecque-Pois főigazgató a GIRP, azaz az Európai Gyógyszer-nagykereskedők Szövetségének képviseletében, María Jesús Lamas Díaz, a Spanyol Gyógyszer- és Gyógyászati Termékügynökség (AEMPS) ügyvezető igazgatója, Matilde Sanchez, a Spanyol Gyógyszer-nagykereskedők Szövetségének (FEDIFAR) elnöke és Prof. Dr. Christa Wirthumer-Hoche, az Osztrák Egészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Ügynökség (AGES) vezető szakértője.

 

A konferencia nagyszerű alkalmat kínált az iparági vezetők számára, hogy találkozzanak egymással, megosszák meglátásaikat és tapasztalataikat, és továbbra is együttműködjenek a rugalmasabb és fenntarthatóbb egészségügyi ellátási láncok kiépítésében.