GIRP Ellátási Lánc Konferencia, március 16-17, Madrid

A GIRP, azaz az Európai Gyógyszer-nagykereskedők Szövetsége 8. alkalommal rendezi meg a Supply Chain Konferenciát. A kétnapos rendezvényre 2023. március 16-án és 17-én, Madridban kerül sor.

A konferencián részt vesznek az európai egészségügyi ellátási lánc kulcsfontosságú szereplői is. A rendezvényen szó lesz a gyógyszeripari ellátási láncot alapvetően meghatározó átalakulási folyamatokról is. Bár az elmúlt években sikerült levonni a Covid-19 világjárvány kritikus tanulságait, számos kihívás áll még az ellátási lánc szereplői előtt, legyen szó a zöld átállásról, amely most minden szabályozó hatóság figyelmének középpontjában áll, az ágazat digitalizációjáról, amely tele van lehetőségekkel, vagy akár a struktúrák és infrastruktúrák ellenálló képességének általános növeléséről a jövőbeli válságokkal szemben.

Ezek mellett az Ellátási Lánc Konferencia középpontjában a GMP és GDP hatóságok és ellenőrök hagyományos ülése áll, ahol a helyes nagykereskedelmi gyakorlatok végrehajtásával kapcsolatos megbeszélések és eszmecserék zajlanak. A GIRP Ellátási Lánc Konferencia, amelyen részt vesznek a nemzeti és európai szintű legfontosabb szabályozó hatóságok, például a nemzeti gyógyszerügynökségek és az Európai Gyógyszerügynökség vezetői, valamint a gyógyszerforgalmazás és -ipar vezető vállalatainak szakemberei, egyedülálló lehetőséget biztosít a gyógyszerellátási lánc szereplői számára, hogy találkozzanak és megvitassák az ágazat legújabb és vezető témáit.

A rendezvényen természetesen részt vesznek a Gyógyszer-nagykereskedők Szövetségének küldöttei is.

A konferencia programja és regisztráció: https://scc.girp.eu/