GIRP 64. közgyűlés és konferencia - 2023. május 22-23., Bukarest

Számos tényező áll az egészségügy minden területére kiterjedő változások mögött - nem csak a COVID-19, hanem többek között az egyre magasabb szintű elvárások a betegek részéről, új jogszabályok és a technológiai fejlődés. Egy kezdeti szakasz után, amikor a COVID-19 világjárvány háttérbe szorította az egészségügy egyéb aspektusait, más, kritikus fontosságú kérdések is újra felszínre kerültek.

A GIRP 64. közgyűlésén és konferenciáján az egészséges életmód, az innovációs folyamatok, a speciális igényű ellátások, a fenntarthatóság és a mesterséges intelligencia/gépi tanulás témakörében tartottak megbeszéléseket, valamint azt vizsgálták, hogy a teljes termékpalettát kínáló gyógyszer-nagykereskedők és az ellátási lánc szereplői hogyan tudják a leghatékonyabban elősegíteni az innovációt, amely megoldást nyújthat az egészségügy új korszakában. A közgyűlésen és konferencián részt vettek a Gyógyszer-nagykereskedők Szövetségének vezetői is.

A GIRP éves rendes közgyűlésén a tagok megválasztották az Igazgatóság és az Ügyvezető testület tagjait. Miután a Gyógyszer-nagykereskedők Szövetségének tagvállalata, a Hungaropharma Zrt. a régióban elsőként a GIRP közvetlen, rendes tagja lett, a vállalat jelölése alapján Dr. Feller Antalt, a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatóját a GIRP közgyűlése az Igazgatóság tagjává, illetve a GIRP kincstárnokává, egyben az Ügyvezető testület tagjává választotta.

További információ: https://amc.girp.eu/