25 éve a biztonságos gyógyszerellátás szolgálatában

Mérföldkőhöz érkezett a Gyógyszer-Nagykereskedők Szövetsége: tagvállalataink immár negyedszázada fogtak össze, hogy közösen adjanak választ az iparág egészét érintő kérdésekre.

Ehhez a jelentős évfordulóhoz méltó módon állítottuk össze jubileumi kiadványunkat, melyben összefoglaltuk a történetünket, a gyógyszer-nagykereskedelmi vállalatok tevékenységét, erőfeszítéseit és az elmúlt 5 évben elért eredményeit, valamint az utóbbi évek egészségpolitikai eseményeit; áttekintettük a gyógyszer-kereskedelmi szektor elmúlt 25 évének alakulását; értékeltük a gyógyszer-nagykereskedők, valamint az ágazat szereplőinek koronavírus-járvány alatt tanúsított helytállását.

Mára a hazai gyógyszer-nagykereskedelem az egészségügyi ellátórendszer szerves részévé vált, innovatív megoldásaik és az alapfeladatokon túlmutató tevékenységük az európai élvonalba helyezi a nagykereskedőket.

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a jubileumi évforduló kapcsán Kásler Miklós miniszter úr gratulációját fejezte ki a Szövetség felé.

Miniszteri levél
gynsz25-miniszteri-level.pdf