A GIRP köszöntője

A GIRP köszöntője

Tisztelt Kollégák!

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy elnökünk, René Jenny, Szövetségünk összes tagja, valamint a GIRP brüsszeli irodájában dolgozó munkatársak nevében szívből gratuláljak a Gyógyszer-nagykereskedők Szövetségének (GYNSZ), amely fontos mérföldkőhöz érkezett megalakulása óta 15 sikeres év telt el.

A GIRP és a GYNSZ között szoros együttműködés folyik, amióta csak a GYNSZ megalakult. Az eredményekben gazdag közös munka 1996-ban, rögtön a GYNSZ megalapítása után indult, amikor a GYNSZ a teljes termékskálát forgalmazó európai nagykereskedőket és azok szövetségeit tömörítő GIRP szövetség társult tagjává vált. Örömmel vettük a tagfelvételi kérelmet – a GIRP akkoriban még csak társult tagként tudta fogadni a GYNSZ-t.

A GYNSZ és annak tagjai azonban kezdettől fogva rendkívül lelkesek és elkötelezettek voltak az európai munkatársakkal végzett közös munka iránt, így később - 2004-ben, amikor Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz - a nemzeti szövetségek közül az elsők között ragadták meg az alkalmat, hogy teljes jogú taggá váljanak.

Ennek köszönhető, hogy a GIRP 2006-ban Budapesten tartotta meg 47. éves közgyűlését. Ez a fontos esemény „A biztonságos és folyamatos gyógyszerellátás jövőjének alakítása” témakörére összpontosult, amely ma is éppen olyan jelentőséggel bír, mint akkoriban. A rendezvény rendkívül sikeres volt, ami jól tükrözte az évek során a két szövetség között kialakult szoros munkakapcsolatot, és a GIRP tagok mind a mai napig kellemes emlékeket őriznek a magyar vendégszeretetről.

A GIRP és a GYNSZ közötti szoros szakmai kapcsolatnak köszönhetően a teljes termékskálát forgalmazó magyarországi nagykereskedők első kézből tájékozódhatnak azokról a legújabb fejleményekről és trendekről, amelyek Európa-szerte és nemzetközi szinten egyaránt érintik a teljes termékskálát forgalmazó nagykereskedőket.

Ezen kívül nagyra becsüljük a GYNSZ tagszervezeteinél dolgozó kollégákkal létrejött szoros és baráti kapcsolatot is. Az európai nagykereskedelem terén folyó munkához nyújtott folyamatos támogatásuk és hozzájárulásuk jól tükrözi az Európa-szerte az összes teljes termékskálát forgalmazó nagykereskedőt érintő komoly kérdések megoldása iránti elkötelezettségüket. Ezt tanúsítja az is, hogy a GYNSZ tagok a GIRP számos munkacsoportjában és bizottságában aktívan részt vesznek.

Külön is szeretnék köszönetet mondani a GYNSZ korábbi elnökének, Szabó Ferencnek, jelenlegi elnökének, Dr. Küttel Sándornak, Dr. Feller Antal és Dévény Róbert alelnököknek, valamint Fáczányi István főtitkárnak és Hajnal Csilla irodavezetőnek kemény, kitartó munkájukért, amely még szilárdabb alapokra helyezi közös munkakapcsolatunkat.

Ők mindannyian a magyar nagykereskedelmi ágazat tökéletes követei, és gratulálunk nekik ahhoz, hogy sikeres munkájuknak köszönhetően a GYNSZ eljutott ehhez a neves évfordulóhoz, és a szervezetnek sok sikert kívánunk a jövőre nézve is.

 

Üdvözlettel:

Monika Derecque-Pois

Vezérigazgató

Teljes Termékskálát Forgalmazó Gyógyszer-nagykereskedők Európai Szövetsége (GIRP)Tagszervezeteink


Tagszervezeti lista letöltése
454kbyte, .pdf

Kapcsolatok

Gyógyszer-nagykereskedők Szövetsége

Cím:
1143 Budapest, Stefánia út 28/a.


Telefon: 36-1-785-1988


Mobil: 36-30-360-6218


E-mail : gynsz@gynsz.hu


Honlap: www.gynsz.hu

 
 
HonlapkĂŠszĂ­tĂŠs, tĂĄrhely, domain, banner, webdesign, grafika